12 -ton co2

Kommer Salong Molds träd att binda per år. Läs mer om hur vi räknar ut koldioxidbindning här!
Koldioxidbindning

600 -Träd

Träden har planterats i Zambia, Luanshya distriktet
Läs mer om projektet

För oss på Mold. är ett hållbart tänk och drömmen om en friskare jord den viktigaste delen av vår verksamhet. Vi kommer alltid att jobba för att hitta bättre vägar för miljön. Detta innefattar valet av produkter, färger, arbetsredskap och energibesparingar men även kaffet och mjölken (växtbaserad) du får i din kopp under ditt besök hos oss.

Vi samarbetar med organisationen Smart Klimat som hjälper oss att Klimatkompensera för våra utsläpp genom att plantera 1000 träd per år i Zambia.

När DU som kund kommer till oss ska du känna dig sedd och omhändertagen. Vi vill att DU ska få en avkopplande stund med förstklassig behandling.

För oss är det viktigaste att DU som kund blir nöjd och att vi tillsammans ser till att ge dig en fantastisk upplevelse hos oss.

 Smartklimat fokuserar också på att involvera och utbilda lokalbefolkningen i miljöfrågor samt stimulera ekonomin genom att skapa fler inkomstkällor i de lokala byarna. Befolkningens välmående kan nämligen direkt kopplas till hur väl man tar hand om naturen.

FLOW-VISONEN

You flow, we flow, product flow, logistics flow, work flow, life flow – ungefär såhär såg processen ut när vi skapade Flowlife. Vi älskar flow och vill erbjuda det till dig. Med dem ledorden kämpar vi oavbrutet för mer flow i livet!
Läs mer

MEN VAD ÄR FLOW?

Många kan känna igen sig i känslan som uppstår när vi hittar den perfekta balansen mellan utmaning, belöning och fokus. Tiden står stilla och allt bara flyter på. Hos många är begreppet “flow” något abstrakt och slumpmässigt, men vi menar att det är tillgängligare än så.
Vad är Flow?

VAD GÖR FLOWLIFE?

Jo, det finns ett rätt enkelt svar. Om du idrottar, tränar eller helt enkelt rör på dig ökar du dina chanser att uppnå detta stadie i olika sammanhang. Därför vill vi tillhandahålla innovativa lösningar för att du ska kunna idrotta, träna eller röra på dig så ofta du kan för att sedan ha flow i allt annat du gör!
Flowlife
Flowlife har bestämt sig att ta ansvar genom att plantera träd för varje såld Flowmat. Dessutom kommer Flowlife att plantera ett träd per recension som skrivs om företaget.

Train for free today

BOOK YOUR SESSION