6 -ton co2

Kommer Babas träd att binda per år. Läs mer om hur vi räknar ut koldioxidbindning här!
Koldioxidbindning

300 -Träd

Träden har planterats i Zambia, Luanshya distriktet
Läs mer om projektet
Vi på Babas bryr oss om vår framtid. Vi tror starkt på att tillsammans kan vi skapa en bättre framtid för alla. Därför väljer vi att miljökompensera för maten vi säljer i våra restauranger. Det är dags att göra någonting åt vår framtid och då kan vi inte bara ignorera vad som försiggår. Om man tar får man också ge tillbaka tänker vi. Smartklimat fokuserar också på att involvera och utbilda lokalbefolkningen i miljöfrågor samt stimulera ekonomin genom att skapa fler inkomstkällor i de lokala byarna. Befolkningens välmående kan nämligen direkt kopplas till hur väl man tar hand om naturen.

FLOW-VISONEN

You flow, we flow, product flow, logistics flow, work flow, life flow – ungefär såhär såg processen ut när vi skapade Flowlife. Vi älskar flow och vill erbjuda det till dig. Med dem ledorden kämpar vi oavbrutet för mer flow i livet!
Läs mer

MEN VAD ÄR FLOW?

Många kan känna igen sig i känslan som uppstår när vi hittar den perfekta balansen mellan utmaning, belöning och fokus. Tiden står stilla och allt bara flyter på. Hos många är begreppet “flow” något abstrakt och slumpmässigt, men vi menar att det är tillgängligare än så.
Vad är Flow?

VAD GÖR FLOWLIFE?

Jo, det finns ett rätt enkelt svar. Om du idrottar, tränar eller helt enkelt rör på dig ökar du dina chanser att uppnå detta stadie i olika sammanhang. Därför vill vi tillhandahålla innovativa lösningar för att du ska kunna idrotta, träna eller röra på dig så ofta du kan för att sedan ha flow i allt annat du gör!
Flowlife
Flowlife har bestämt sig att ta ansvar genom att plantera träd för varje såld Flowmat. Dessutom kommer Flowlife att plantera ett träd per recension som skrivs om företaget.

Train for free today

BOOK YOUR SESSION