Privat Person

[vc_row row_height_percent=”50″ override_padding=”yes” h_padding=”2″ top_padding=”5″ bottom_padding=”5″ back_color=”color-wayh” overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_use_pixel=”yes” shift_y=”0″ z_index=”0″ column_width_pixel=”800″][vc_column column_width_percent=”100″ align_horizontal=”align_center” gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner column_width_use_pixel=”yes” align_horizontal=”align_center” gutter_size=”2″ style=”dark” overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″ column_width_pixel=”600″][vc_custom_heading heading_semantic=”h6″ text_size=”fontsize-160000″ text_transform=”uppercase” text_space=”fontspace-135905″ text_color=”accent”]DU GÖR SKILLNAD![/vc_custom_heading][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″ text_size=”h1″]Vem ska träden dedikeras till?[/vc_custom_heading][vc_column_text text_lead=”yes”]Du kommer att få ett digitalt värdebevis som intyg på din plantering. Det kan du antingen dedikera till dig själv, eller någon annan. Vänligen fyll i informationen nedan.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner column_width_use_pixel=”yes” align_horizontal=”align_center” gutter_size=”3″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″ column_width_pixel=”900″][contact-form-7 id=”83008″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]