Företag

[vc_row unlock_row_content=”yes” row_height_percent=”0″ override_padding=”yes” h_padding=”0″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ back_color=”color-wayh” overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”0″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ back_image=”83065″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/2″ mobile_height=”340″][/vc_column][vc_column column_width_use_pixel=”yes” gutter_size=”3″ override_padding=”yes” column_padding=”5″ style=”dark” overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/2″ column_width_pixel=”528″][vc_custom_heading heading_semantic=”h6″ text_size=”fontsize-160000″ text_transform=”uppercase” text_space=”fontspace-135905″ text_color=”accent”]Hitta ett upplägg för din verksamhet.[/vc_custom_heading][vc_custom_heading text_size=”h3″]Det är omöjligt att bedriva en verksamhet utan någon form av negativ påverkan på klimatet.[/vc_custom_heading][vc_column_text text_lead=”yes”]Betyder det att din verksamhet gör fel?

Nej, företagande och handel är kärnan till ekonomisk tillväxt och en stark pelare i vår samhällsstruktur.
Men det går alltid att göra mer.
Allt börjar med medvetenhet, en förståelse för att frakt, produktion och distribution har en stor negativ påverkan.
Efter en utvärdering så kan vi göra justeringar samt hitta lösningar på hur ni kan minska ert koldioxidavtryck.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row unlock_row_content=”yes” row_height_percent=”75″ override_padding=”yes” h_padding=”0″ top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”0″ shift_y=”0″ el_class=”overflow-hidden”][vc_column column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” gutter_size=”0″ override_padding=”yes” column_padding=”0″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/2″][vc_row_inner row_inner_height_percent=”60″ back_color=”color-wayh” overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column_inner column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ back_image=”83069″ overlay_color=”accent” overlay_alpha=”80″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”4″ mobile_width=”0″ width=”1/2″ mobile_height=”280″][/vc_column_inner][vc_column_inner column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” gutter_size=”2″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ style=”dark” overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”4″ align_mobile=”align_center_mobile” mobile_width=”0″ width=”1/2″][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″]Mockfjärds[/vc_custom_heading][vc_column_text]Mockfjärds är Sveriges största fönsterdistributör. I ett flertal regioner har Mockfjärds implementerat ett koncept där det planteras ett träd för varje fönster. Kunden får ett personligt värdebevis. Vilket hjälper klimatet samt ger ett mervärde för kunden.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_inner_height_percent=”40″ back_image=”83070″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″ z_index=”0″ medium_visibility=”yes” mobile_visibility=”yes”][vc_column_inner column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_width_percent=”100″ gutter_size=”0″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/2″][vc_row_inner row_inner_height_percent=”40″ back_image=”83072″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ shift_y=”0″ z_index=”0″ shape_dividers=””][vc_column_inner column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”0″ mobile_width=”0″ width=”1/1″ mobile_height=”280″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner row_inner_height_percent=”60″ back_color=”color-wayh” overlay_alpha=”50″ equal_height=”yes” gutter_size=”0″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column_inner column_width_percent=”100″ gutter_size=”3″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ back_image=”83073″ overlay_color=”accent” overlay_alpha=”80″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”4″ mobile_width=”0″ width=”1/2″ mobile_height=”280″][/vc_column_inner][vc_column_inner column_width_percent=”100″ position_vertical=”middle” gutter_size=”2″ override_padding=”yes” column_padding=”4″ style=”dark” overlay_alpha=”50″ shift_x=”0″ shift_y=”0″ shift_y_down=”0″ z_index=”0″ medium_width=”4″ align_mobile=”align_center_mobile” mobile_width=”0″ width=”1/2″][vc_custom_heading heading_semantic=”h3″]Flowlife[/vc_custom_heading][vc_column_text]Flowlife tillverkar hälsoprodukter inom träning och återhämtning. Hos Flowlife planteras det 1 träd per såld yoga matta. Flowlife planterar även ett träd för varje recension som skrivs via Pricerunner.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]